Švedski ljepotan – Volvo Estate concept 2014

Na ovogodišnjem Motor Showu u Ženevi bit će predstavljen i Volvo Estate koncept, shooting brake karavan s trima vratima . Inspiraciju za ovaj automobil njegov dizajner Thomas Ingenlath pronašao je u modelu P1800 ES iz 70-ih godina prošlog stoljeća. Stražnje staklo i troja vrata su ostala ista kao i kod starog auta, ali oštre linije karoserije su potpuno nove i svježe. Očito je da se radi o bratu XC 4×4 Concept automobila. S prednje strane karavana ističe se rešetka motora , prednja LED svjetla u obliku slova T, stražnja svjetla u obliku slova C, 21-inčne alu-felge, dvostruke ispušne cijevi i stilizirano stražnje okno.

Vozaču će na raspolaganju biti digitalna instrumentna ploča, uska središnja konzola te Peugeot-Citroen multimedijski sustav s velikim ekranom koji će ubuduće biti dostupan u svim Volvo automobilima, trokraki upravljač i narančasti pojasevi. Samo kontrole za glasnoću, play/pausa, uključivanje svih žmigavaca i grijači prozora imaju svoje fizičke tipke, a sve ostale kontrole su dostupne na touchscreen zaslonu. Unutrašnjost novog koncepta Volva Estate ne razlikuje se mnogo od Coupe koncepta iz 2013.godine.

Ovaj četverosjed krase kožne presvlake uz mnoštvo drvenih dijelova u sivom tonu te brojnih metalik detalja. Unutrašnjost je okupana svjetlošću sa staklenog krova koji se proteže čitavom duljinom automobila.

28/02/2014
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.