Toyota Auris – treća generacija dolazi s novim motorima

Treću generaciju Toyote Auris krasi dizajn oštrih linija na prednjem kraju koji novi Auris čini vizualno širim i nižim, a također je redizaniran i stražnji kraj vozila. Automobil je dugačak 433 centimetara, širok 176 centimetara, dok mu visina iznosi 147,5 centimetara, a međuosovinski razmak kod novog modela iznosi 260 centimetara. Obujam prtljažnog prostora kod ovog automobila iznosi 360 litara.

Što se tiče motora, treća generacija Aurisa bit će dostupna u varijantama s benzinskim motorima koji će razvijati od 99 do 132 konjske snage i dizelskim motorima u rasponu od 90 do 112 konjskih snaga, a osim toga će također biti dostupna i unaprijeđena hibridna verzija. Prosječna potrošnja kod hibridnog Aurisa iznosi 3,5 litara na 100 kilometara s emisijom štetnih plinova manjom od 80 g/km. Unutrašnjost novoga Aurisa dorađena je te se sastoji se od kvalitetnijih materijala, u središnjem dijelu ploče s instrumentima nalazi se 7-inčni zaslon osjetljiv na dodir,a također je poboljšana izolacija od buke.

Nova Toyota Auris na hrvatsko tržište stiže već krajem lipnja, a cijena će biti približno četiri tisuće kuna viša od trenutnog modela.

15/06/2015
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.