Toyota Avensis – redizajn treće generacije

Toyota je sajmu automobila, koji se održao u švicarskoj Ženevi u ožujku ove godine, predstavila drugi redizajn treće generacije svog modela Avensis. Redizajnirani Avensis krasi atraktivniji stil dizajna sa šiljatim prednjim dijelom, koji poboljšava aerodinamiku, te prednjim i stražnjm LED svjetlima. Automobil je dugačak 4710 milimetara, širok 1810 milimetara i visok 1480 milimetara, dok mu međuosovinski razmak kotača iznosi 2700 milimetara. Obujam prtljažnog prostora iznosi 509 litara, a preklapanjem stražnjih sjedala može se povećati na dodatnih 1320 litara.

Što se tiče motora, u ponudi će biti dostupne varijante s benzinskim motorima koji će razvijati od 132 do 152 konjske snage i dizelskim motorima koji će razvijati od 112 do 143 konjske snage. Automobil će se nuditi s paketima opreme Active, Business Edition, Business Edition + i Excel. Predviđa se da će redizajnirani Avensis biti dostupan po cijeni od približno 176 tisuća kuna, a na hrvatskom se tržištu očekuje u rujnu ove godine.

30/06/2015
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.