Volkswagen Caddy – četvrta generacija njemačkog dostavnjaka

Njemački proizvođač na tržište je lansirao četvrtu generaciju svojeg najprodavanijeg modela u segmentu gospodarskih vozila. Novi Volkswagen Caddy donosi veću masku motora i redizajnirana svjetla na prednjem kraju, a na stražnjem kraju donosi novi branik, izmijenjen poklopac prtljažnika i redizajnirana svjetla. Promjene u unutrašnjosti još su izraženije u odnosu na prethodnu generaciju, a uključuju novu prednju armaturu, ručicu mjenjača, ventilacijske otvore, upravljač i obloge vrata.

Najnoviji Volkswagen Caddy dugačak je 440 centimetara, širok 179 centimetara i visok 182 centimetra, a međuosovinski razmak kotača mu iznosi 268 centimetara. Obujam prtljažnog prostora iznosi 750 litara, a jednostavnim preklapanjem drugog i trećeg reda sjedala može se dodatno povećati na maksimalnih 2850 litara, te je na taj način moguće novi Caddy transformirati iz putničkog u dostavno vozilo. Što se tiče motora, na raspolaganju su tri varijante benzinskih motora koji će razvijati od 84 do 125 konjskih snaga, te četiri varijante dizelskih motora u rasponu od 75 do 150 konjskih snaga.

Četvrta generacija Caddyja kupcima će biti ponuđena s raskošnijim paketima serijske i opcijske opreme, a neke od komponenti raskošnijih paketa opreme sačinjavaju multimedijski sustav, kameru za vožnju unatrag i Park Assist sustav za automatsko bočno parkiranje vozila. Kao glavni konkurenti navode se Citroen Berlingo, Renault Kangoo i Fiat Doblo.

Volkswagen Caddy četvrte generacije na hrvatskom se tržištu očekuje u rujnu ove godine, a cijena mu je još uvijek nepoznata.

17/06/2015
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.