Volkswagen California T6 – kuća na kotačima

Volkswagen je predstavio novu generaciju kampera California temeljenog na šestoj generaciji Transportera. Nova California kombinira praktičnost i izgled kombi vozila s luksuzom modernih kamp vozila. Automobil ima krevete, skočni krov s prostorom za spavanje od 1,2 x 2 metra , piknik stol, stolice, plinski štednjak, hladnjak i sudoper. Što se tiče motora, u ponudi će biti dostupna četiri 2,0 litrena TDI četverocilindarska turbodizelska motora koji će razvijati od 83 do 201 konjsku snagu, a kasnije će u ponudi biti dostupne i varijante s četverocilindarskim benzinskim motorima.

Njemački proizvođač tvrdi da su novi TDI motori, zahvaljujući BlueMotion tehnologiji, ekonomočniji od prethodne generacije u prosjeku za 15 %. Prikladno opremljena California može bez problema posramiti sobu u studentskom domu po pitanju prostora i mogućnosti, a bit će dostupna u tri paketa opreme: Beach, Coast i Ocean. Kupcima će na raspolaganju biti izbor između varijanti sa dva, pet ili sedam sjedala.

Ovaj automobil trenutno je dostupan na njemačkom tržištu po cijeni od približno 41 tisuću €.

06/07/2015
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.