Volkswagen Scirocco GTS – osvježena jurilica

Osvježeni Volkswagen Scirocco GTS nedavno je predstavljen na sajmu automobila u kineskom Šangaju. Po uzoru na Scirocco GTS iz 1982. godine obnovljeni model dobio je crne retrovizore neovisno o boji karoserije. Putnička kabina je obogaćena sportskim sjedalima, kožom presvučenim upravljačem, piano lakom i kromiranim elementima.

Neke od komponenti koje uključuje R-Line paket opreme su crna prednja maska, drugačiji branici, veće podnice, maglenke, stražnji difuzor, stražnji krovni spojler i crvena kočiona kliješta ispred kojih su 18-inčni Norwich aluminijski naplaci, a u ponudi su uz nadoplatu također dostupni 19-inčni Lugano aluminijski naplaci. Osvježeni Scirocco pokreće 2,0 litreni benzinski motor koji razvija 220 konjskih snaga i može se kombinirati s ručnim ili DSG mjenjačem. Potrošnja goriva kod ovog automobila kreće se u prosjeku oko 6 litara na sto kilometara.

Scirocco se na zahtjev kupaca može ukrasiti trkaćim prugama preko cijelog automobila. Maksimalna brzina koju ovaj automobil postiže iznosi 246 kilometara na sat, a do sto kilometara na sat ubrzava za 6,5 sekundi.

17/06/2015
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.