Volkswagen Sharan – osvježen obiteljski MPV

Volkswagen je nedavno redizajnirao svoj praktični obiteljski MPV model Sharan. Uz promjene u vanjskom dizajnu s novim LED stražnjim svjetlima, također su dostupni i novi naplaci te je proširen asortiman boja. Prostrana unurašnjost donosi tri nova infotainment sustava koji se međusobno razlikuju po mogućnostima i veličinama zaslona. Obujam prtljažnog prostora iznosi 375 litara, a preklapanjem stražnjih redova sjedala može se dodatno povećati na 2297 litara.

Što se tiče motora, osvježeni Sharan dostupan je u varijantama s 1,4 i 2,0 litrenim benzinskim TSI motorima koji razvijaju od 150 do 220 konjskih snaga te 2,0 litrenim dizelskim TDI motorima koji razvijaju od 115 do 184 konjske snage. Svi motori su upareni sa šesterostupanjskim ručnim mjenjačima, a po izboru je također dostupan i šesterostupanjski DSG mjenjač. Svakako treba napomenuti da su novi motori u odnosu na prethodne ekonomočniji za 15 %. Neke od komponenti koje sačinjavaju standardnu opremu su tempomat, klima uređaj, aluminijski naplaci, prednji i stražnji parkirni senzori te najnoviji infotainment sustav, a bogata ponuda nove sigurnosne opreme ulijeva dodatno povjerenje kupcima obiteljskih automobila.

Glavni konkurenti Sharanu su Ford Galaxy, Seat Alhambra i Citroen C4 Grand Picasso.

26/06/2015
Auto-mane
Autorica članka:

Auto-mane

„PROVJERI ŠTO KUPUJEŠ!“ AutoMane- jedini i jedinstveni portal u Hrvatskoj namjenjem za pomoć pri kupnji Vašeg novog limenog ljubimca!!

Internetska stranica: auto-mane.com Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Oglašavanje na portalu Automane

Veliki doseg

Preko 30.000 unikatnih korisnika mjesečno!

Vrlo fleksibilno

Sami odrediti koliko želite da traju vaši oglasi.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.

Banner oglasi

Tekstualni, slikovni, animirani banneri na nekoliko lokacija.